dimarts, 31 de maig del 2011

JA TENIM PREPARADA L'EXPOSICIÓ DE LES PRODUCCIONS FETES AMB EN JAUME GELI!!!

AVUI HEM ANAT AL CENTRE CULTURAL DE CORNELLÀ A PORTAR TOTS ELS ANIMALETS I FLORETES QUE VAM FER ELS NENS/ES D'EDUCACIÓ INFANTIL AMB MATERIAL DE REBUIG ALS TALLERS AMB EN JAUME GELI. AMB LA SEVA AJUDA, HEM ESTAT MUNTANT UNA EXPOSICIÓ AMB TOTES LES PRODUCCIONS FETES PELS I LES ALUMNES DE TOTA L'ESCOLA.


A PARTIR DEL DIA 1 DE JUNY PODEU ANAR-LA A VISITAR!!


ESPEREM QUE US AGRADI!!


MOLTES GRÀCIES, JAUME GELI, PER ENSENYAR-NOS TANTES COSES I ENGRESCAR-NOS EN TOTA AQUESTA INICIATIVA!! FINS LA PRÒXIMA!!






2 comentaris:

  1. Ja hi hem anat!! Tooota la família, avis i tot!
    I ens ha agradat molt!!

    Per cert, ànims amb el bloc, que a casa en ajuda molt a poder parlar del que passa a l'escola... que si fos per en Kevin... sembla que no us passi mai res interessant!!

    I una proposta si teniu temps... algun comentari sobre els racons que teniu a les aules i com funciona el tema de les 'targetes'?

    Gràcies!!

    ResponElimina
  2. Hola Núria i família!

    Ens n'alegrem molt que us hagi agradat l'exposició! La veritat és que ha quedat molt bonica i original!!

    Ens agrada molt que el bloc us ajudi a parlar amb en Kevin sobre les activitats que es fan a l'escola! Aquest era un dels objectius!

    Pel que fa a la proposta sobre els racons, ens l'anotem! Ens sembla molt bona idea aprofitar el bloc per donar a conèixer els racons d'aula i el seu funcionament. Tan bon punt tinguem una estona, ens hi posem!

    MOLTES GRÀCIES, DE NOU, PER PARTICIPAR DEL BLOC I PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ!!

    Fins la propera!

    ResponElimina