dimecres, 14 de maig del 2014

EL DIA 6 DE MAIG ANEM D'EXCURSIÓ!!!

El dimarts dia 6 tots els nens i nenes d'Educació Infantil vam fer una sortida molt especial!!!
Al matí ens esperaven a l'obrador de CAL FLEQUER en JEPI (pare de la JÚLIA COROMINAS de P5) i la seva familia i equip, per fer un taller molt interessant i divertit!!! Vam quedar impressionats/des de les grans i boniques instal.lacions i de les màquines gegants que hi tenen!!!
 Ens vam distribuir en unes taules i vam poder descobrir els ingredients del pa i veure com es barrejaven per a fer una massa. Ens repartiren aquesta massa de tal manera que cada nen/a pogués tenir-ne un trosset i modelar el que li vingués de gust. Vam fer trenes, panets, barretes, floretes... Va ser divertidíssim treballar-la i obtenir-ne formes diferents!!! Ah! I també ens van donar una pasta en forma de triangle per tal de fer un croissant! Quina sorpresa en arribar a l'escola!!! Vam poder endur-nos una mostra del pa i croissants fets i... una xocolatina amb la nostra foto!!!

http://calflequer.com/
MOLTES GRÀCIES, JEPI, JÚLIA I FAMÍLIA!!! SOU GENIALS I EL VOSTRE PA TAMBÉ!!!

Després del taller, tot caminant, vam acostar-nos a CAN BARRERA, residència de la FAMÍLIA GATIELLAS-AURELL!!! Allà vam poder jugar, dinar i gaudir de les instal.lacions que, per cert, són genials!!! A més a més, vam poder realizar dos tallers en els quals vam poder conèixer de ben a prop els animals que hi tenen!!! L'ORIOL I LA GEMMA, pares d'en PAU de P3 i en MARTÍ de P5, ens van explicar un munt de coses interessants i fins i tot vam poder raspallar la Bujara (una euga) i en Xut (un poni) i agafar i acariciar unes boniques gallines!!!
http://canbarrera.net/
MOLTES GRÀCIES, GEMMA, ORIOL, PAU, MARTÍ I NIL!!! SOU GENIALS I CAN BARRERA TAMBÉ!!!
Voleu veure com els nens i nenes de P3 gaudeixen d'aquesta sortida?!
 

I aquí teniu els grups de P4!

Finalment, podeu veure els més grans; els de P5!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada